Anywhere, anytime!

Anywhere, anytime!

Over Weldone

"A job well done is one that delivers a successful outcome for the project as a whole.
A job WELDONE is one that exceeds your expectations."

Weldone ondersteunt kleine en grote ondernemingen bij al hun lastechnische uitdagingen. Een solide technische bagage van onze ingenieurs, praktische know-how en hands-on aanpak zijn onze troeven. 

Het Weldone team draagt onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Het scheppen van vertrouwen met de opdrachtgever is een heel belangrijke factor. Onze experts nemen uw lastechnische zorgen weg en denken met u mee. Flexibiliteit, creativiteit en efficiëntie zijn voor ons geen holle woorden. Onze consultants zijn experts in het opstellen van kwaliteitsborgingsystemen, lasdossiers, NDO plannen, inspectieplannen en alle praktische vragen in lastechniek en materialen. Ook op de werkvloer.

Wij helpen onze opdrachtgevers te groeien naar optimale resultaten door te focussen op verdere professionalisering van de productie en de bedrijfsprocessen, gekoppeld aan meetbare verbeteringen. Wij ondersteunen uw organisatie in de steeds weer veranderende eisenpakketten van de overheid en industrie en slaan daarbij een brug tussen theorie en praktijk.

Al onze diensten