WELDONE Standards opt

NBN norm collecties op maat van uw bedrijf

partner van het NBN

Norm Bliksem

Het is een hele klus om de juiste normen te vinden die van toepassing zijn voor bepaalde opdrachten en projecten. Vaak beschikken bedrijven niet over de juiste expertise, noch over de tijd, om snel en efficiënt alle relevante normen bij elkaar te zoeken. Er bestaan op de markt wel een paar normen collecties, maar die zijn vaak ofwel veel te uitgebreid of er ontbreken toch net een paar interessante normen in dat standaard pakket.

Het NBN en Weldone hebben een overeenkomst afgesloten voor het opstellen en verdelen van normen collecties op maat van het bedrijf via de online MyNBN formule. De experts van Weldone hebben reeds een aantal kleinere modulaire pakketten gedefinieerd voor lassende bedrijven. Ben je toch nog op zoek naar iets anders, vb. voor een specifiek project of een specifieke industrie? Vraag het dan aan Weldone. Wij doen het opzoekwerk in meer dan 35.000 normen voor u en stellen een gepast pakket samen voor de noden van uw bedrijf.

een gepersonaliseerde normencatalogus voor lastechniek

Dankzij het online platform voor normen raadpleeg je eenvoudig en snel de recentste én vervangen versies van NBN-normen in verschillende talen. Weldone maakt voor jou een gecentraliseerde normencollectie op maat van jouw organisatie, waarin ook je eigen normen een plaats krijgen. Je kan je normen er ook in geen tijd downloaden en printen, en nog veel meer.

Jouw NBN-normencatalogus op myNBN bevat :

ontdek de modulaire pakketten van Weldone

Neem contact met ons op voor uw oplossing op maat.

 

 

Al onze diensten