Thomas Vlasselaer W opt

Organisatie vanaf 01.01.2021

16/12/2020

Met ingang van het nieuwe jaar 2021 zijn er een aantal veranderingen in de organisatie van Weldone die we graag aan u willen toelichten.  

Bijna 8 jaar na de oprichting van het bedrijf heeft Tim Buyle beslist om een nieuwe wending te geven aan zijn professionele carrière buiten Weldone. Met ingang van 1 januari 2021 worden zijn verantwoordelijkheden, de dagelijkse leiding en het beheer van de opdrachten overgedragen aan Thomas Vlasselaer.

Thomas is een oude bekende. Hij werkte als lasingenieur reeds een aantal jaren voor Weldone, richtte intussen Weldmen op dat o.m. lassers uitzendt, en wordt nu ook het nieuwe gezicht van Weldone.

Voor de opdrachtgevers van Weldone verandert er niets aan de dienstverlening. Alle lopende opdrachten en verplichtingen worden verder uitgevoerd. Het aanbod blijft onveranderd. 

Waar nodig, zal voor de nodige overdracht worden gezorgd. Thomas zal snel met iedereen persoonlijk kennis maken. 

Met Thomas gaat Weldone ook steevast verder op het ingeslagen pad van specialistische en onafhankelijke dienstverlening in lastechniek met een focus op de KMO. Bij de eerdere erkenningen als dienstverlener voor de KMO Portefeuille wordt nu ook de erkenning als verstrekker van Constructiv Winteropleidingen toegevoegd. 

Weldone heeft recent ook een aantal complexe herstellingen met succes uitgevoerd aan industriële installaties. Daarmee wordt het domein van expertise ook verder uitgebreid in het segment van onderhouds- en herstellassen. Hou zeker ook de website in het oog.

Nieuwe contactgegevens :

Ing. Thomas Vlasselaer, IWE

Mobiel 0476 / 27 61 70

Voor al uw contacten met Weldone:     info@weldone.be

Voor administratieve vragen:     office@weldone.be